Tillägg i räkmix

Kollaps
X
 
  • Tid
  • Show
Rensa alla
nya inlägg
  • Stelin
    Användare
    • December 2002
    • 1339

    #16
    Paprika kan nog vara ett bra kompliment i mixen. Tror nog att den mildare röda är bäst.

    Färgen är beroende på när den är skördad. Det som skiljer sig förutom färgen är smaken. Grön är beskare. Den röda ska då vara mildare i smaken. Näringsmässigt så innehåller paprika mycket c-vitamin och en del karotin. Lågt energivärde

    Vad sägs om marknadens bredaste utbud av färska bär, kryddor, frukt och grönsaker?


    //Stefan Lindstedt

    Kommentar

    • Henrik Dehlin
      NCS Medlem
      • September 2002
      • 1913

      #17
      Jo jag tänkte om jag kör med Grön paprika så kanske dom inte alls gillar den beska smaken,Så det får nog bli röd paprika,
      Vad är karotin??..

      Kommentar

      • Stelin
        Användare
        • December 2002
        • 1339

        #18
        Från en sida på nätet:

        Karotin eller Betakaroten är en pro-vitamin (ett slags förstadium till vitamin) som finns i vissa grönsaker (morötter) och växter. Karotinet omvandlas i levern till A-vitamin.
        //Stefan Lindstedt

        Kommentar

        • Henrik Dehlin
          NCS Medlem
          • September 2002
          • 1913

          #19
          Aaa se där!
          Tack för det!

          Kommentar

          Arbetssätt...