Hejsan på er!
Hoppas påsken varit och är fin. Här vankas det kyckling tortilias för att ställa kontrast till skinka, ägg å sill!
Jag har fallit för Patrik's JBF! Hur enkelt och smart som helst och ju mer man tänker på det, desto mer vettigt är det: nitrifieringen görs med tre ingredienser, nämligen nitrifieringsdjuren, nitrat/nitrit och såklart syre.
Hela processen är aerob men ändå har vi pumpar som suger in syrefattigt vatten nära botten och tillsätter syre uppe vid ytan!
Visste ni förresten att gamla träningsformen aerobics kommer från samma ord: aerob, dvs "med syre"?
Hoppas påsken varit och är fin. Här vankas det kyckling tortilias för att ställa kontrast till skinka, ägg å sill!
Jag har fallit för Patrik's JBF! Hur enkelt och smart som helst och ju mer man tänker på det, desto mer vettigt är det: nitrifieringen görs med tre ingredienser, nämligen nitrifieringsdjuren, nitrat/nitrit och såklart syre.
Hela processen är aerob men ändå har vi pumpar som suger in syrefattigt vatten nära botten och tillsätter syre uppe vid ytan!
Visste ni förresten att gamla träningsformen aerobics kommer från samma ord: aerob, dvs "med syre"?
Kommentar