Hej. Jag har ju tidigare på detta forum förordat Aga-agar i räkmixen, brukar funka fint och enkelt. Nu däremot har jag fått lite trassel, har inte stelnat tillräckligt, antingen har jag väl haft för lite Agar-agar eller så är kvaliteén olika på olika Agar-produkter?
alltså två frågor:
1. hur gör ni? doser, förfarande.
2. nu har jag en massa räkmix som är för lös som jag vill fixa till och jag vill inte tillföra mer vatten i mixen, alltså kan jag inte smälta Agar-agarn i kokande vatten innan jag tillsätter det. Alltså måxte jag värma upp hela skiten, mixen kommer koka en kort stund. hur påverkar det maten?
MVH
Carl
alltså två frågor:
1. hur gör ni? doser, förfarande.
2. nu har jag en massa räkmix som är för lös som jag vill fixa till och jag vill inte tillföra mer vatten i mixen, alltså kan jag inte smälta Agar-agarn i kokande vatten innan jag tillsätter det. Alltså måxte jag värma upp hela skiten, mixen kommer koka en kort stund. hur påverkar det maten?
MVH
Carl
Kommentar