If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Jag har den stora lyckan att bo i närheten av ett extremt konkurrensutsatt segment i kebabbranschen, nämligen nära Götgatans norra del där "Jersusalems kebab" och "Kebabkungen" priskrigar sen länge. För femton* kronor fåt du en svensk(tyvärr) kebab med både röd och vit sås. Och hoummums. Skam att det numera är utan lamm. Men för att inte avskräcka det breda och smakkonservativa segment där numera kebaben är positionerad är det kossa som ligger i mitten.
* Kan ha höjts sen senast då jag under en period föråt mig av rätten och inte besökt haken på ett tag.
den serveras ju på samma hak..?
kycklingkebab då? räknas det ? på solna grill å kebab heter det kycklingkebab, det är ju kyckling pommes å vitlökssås... inge kebabkött liksom ?
nej nu vart jag snurrig.
Kommentar