Röstfördelningen på artiklarna i CB#4

Kollaps
X
 
  • Tid
  • Show
Rensa alla
nya inlägg
  • David Johansson
    Användare
    • April 2002
    • 581

    Röstfördelningen på artiklarna i CB#4

    Så här fördelades rösterna:

    27 % Hemma hos Bosse
    22 % Geophagus sp.
    15 % Att dyka i Malawisjön
    10 % Danmarks akvarium
    7 % Cryptoheros sajica
    7 % Gör det själv-tips
    6 % Malawikrabban
    6 % Ciklider och ciklidister

    Total lades 199 röster.

    Därmed finns en ny fråga att rösta på!

    David
    David
  • Kjell Fohrman
    Användare
    • April 2002
    • 4619

    #2
    Hej,
    Jag tycker det är roligt att antalet röster är spridda, uppenbarligen är det så att vi alla har olika favoritartiklar i Ciklidbladet.
    Några är dock lite populärare än de övriga.
    HEMMA HOS-artiklar har många efterlyst tidigare och denna gång hade vi med en sådan. Detta uppskattades verkligen eftersom den fick flest röster. Även i fortsättningen kommer vi att försöka ha med en Hemma Hos artikel i varje nummer av Ciklidbladet.
    MEDLEMSARTIKLAR-faktum är att medlemmarnas artiklar alltid ligger i topp i omröstningar som denna. Det är då jätteskoj att alltfler medlemmar skickar in artiklar tilll Ciklidbladet.
    PROFFSARTIKLAR brukar också vara rätt populära även om de inte ligger i topp, kanske för att de inte känns så "nära" som medlemsartiklarna. För mig som redaktör ligger de dock i topp och anledningen är att med dem alltid följer foton av hög kvalitet som vi därför kan dra upp lite i format. Detta gör tidningen åtskilligt bättre. Nackdelen med medlemsartiklarna är att de ofta (inte alltid) åtföljs av inga foton alls eller foton med dålig skärpa och att vi då måste använda fotona i vårt artikelarkiv (som ofta använts tidigare). Ambitionen är därför att försöka ha med en proffsartikel per nummer framöver.

    Ja det var några synpunkter på Ciklidbladet och dess innehåll från min sida. Framför gärna era synpunkter.
    Ni har väl också kommit ihåg att betala in medlemsavgiften för 2003 - trots att tidningen blir större och större och innehåller fler och fler färgfoton (närmare 120 st i senaste numret) så har vi faktiskt sänkt medelemsavgiften för 2003 till 250 kr.
    Ciklidhälsningar
    Kjell Fohrman


    Kommentar

    • Anne E
      Användare
      • April 2002
      • 117

      #3
      Hej !
      Jag önskar att man fick rösta på flera av artiklarna. Kanske 1-2-3 system ? Blir det för krångligt ? Jag uppskattar verkligen dessa bidrag som ger mig en guldkant varje gång CB kommer.Det är mycket svårt att avgöra vilken av dem som är "bäst", när alla håller så hög klass. Givetvis avgör röstningen på vad man har för fiskar.... men de andra artiklarna är inte mindre intressanta för det...tvärt om !
      Mvh Anne <img src=extra_smilie_crab2.gif border=0 align=middle>

      Kommentar

      Arbetssätt...