mina fiskar får räkmix första hand ibland pellets min rovmalawisar får 100% räkmix ingen grönt i dom får väll ibland levande fisk också
Har börjat med räkmix igen!
Kollaps
X
-
-
Ursprungligen postat av MalaweHur "torkar" du den? För att den ska bibehålla viktiga näringsämnen så krävs väl en speciell torkningsmetod? Annars kan det bli enbart bukfylla...Anders ohlsson
klippanKommentar
-
Varvar numera med flingor o räkmix funkar klockrent!Min zoon
-m[A]use^ -one aquarist to find them, one plasticbag to bind them, and one aquarium to rule them all!
Prova på vårt forum tills hemsidan är klar...
http://www.malawifreaks.se/forumKommentar
-
Ursprungligen postat av eraserxVarvar numera med flingor o räkmix funkar klockrent!
tittade på dina bilder såg riktigt bra ut håller själv på att ställa iordning i källaren för att få plats med fler kar skickar lite bilder senareAnders ohlsson
klippanKommentar
-
Ursprungligen postat av eraserxVarvar numera med flingor o räkmix funkar klockrent!Kommentar
-
Sant går det åt pepparn så går det åt pepparn. Ska i alla fall köra ett tag å se vad som händer. Har ju förstått att alla har ju olika sätt att leva i sin akvaristik. Frågar man en sak får man 10 svar om inte mer.
Så hur ska man förhålla sig då? Helt enkelt prova själv...
Så om jag omdefinierar peppar till funkar... så funkar detMin zoon
-m[A]use^ -one aquarist to find them, one plasticbag to bind them, and one aquarium to rule them all!
Prova på vårt forum tills hemsidan är klar...
http://www.malawifreaks.se/forumKommentar
-
Ursprungligen postat av Andersrosieluft torkar det vid 60-70 grader har även provat att torka det på en glasskiva uppe på lysrampen men det första sättet är bäst tycker jag
Jag har i och för sig fryst räkmix som jag kan testköra med i helgen...hmm...Kommentar
-
Ursprungligen postat av MalaweDet här ska jag faktiskt prova nästa gång. Har du kört såhär länge? Vet du om ingredienserna tappar i näring? Vad jag förstått efter vad jag läst på nätet så är 60 grader att föredra...dels för att det går snabbare än 50 grader och att det minskar risken för bakterieangrepp...samt att ibland så har en del fått brännskador på mat när de värmt i 70 grader.
Jag har i och för sig fryst räkmix som jag kan testköra med i helgen...hmm...Anders ohlsson
klippanKommentar
Kommentar