Om det nu var så att det var bättre förr, då kan man undra vad skillnaden är.
Den tekniska utrustningen är bättre.
Maten har väl knappast blivit sämre.
Fler fiskar/liter vatten har kompenserats med kraftigare filtrering.
Mer lätt tillgänglig information.
Fler varianter samt mer viltfångad fisk på marknaden.
Vad kan vara orsaken.
Maten?
Vattnet?
Fisktätheten?
Är vissa varianter känsligare?
Är viltfångad fisk känsligare?
Använder fångststationer eller handlare medel som inte användes tidigare?
Eller används det inte medel som använts tidigare?
Hur påverkar antibiotika immunförsvaret på sikt?
Den tekniska utrustningen är bättre.
Maten har väl knappast blivit sämre.
Fler fiskar/liter vatten har kompenserats med kraftigare filtrering.
Mer lätt tillgänglig information.
Fler varianter samt mer viltfångad fisk på marknaden.
Vad kan vara orsaken.
Maten?
Vattnet?
Fisktätheten?
Är vissa varianter känsligare?
Är viltfångad fisk känsligare?
Använder fångststationer eller handlare medel som inte användes tidigare?
Eller används det inte medel som använts tidigare?
Hur påverkar antibiotika immunförsvaret på sikt?
Kommentar