Sidan borde förbättras.

Kollaps
X
 
  • Tid
  • Show
Rensa alla
nya inlägg
  • PeterW

    Sidan borde förbättras.

    Tycker att det är jobbigt att transporeras mellan olika delar av ciklid.se ...

    Finns t.ex ingen direktlänk mellan Forumet och artbeskrivningar.<img src=icon_smile_dead.gif border=0 align=middle>

  • David Johansson
    Användare
    • April 2002
    • 581

    #2
    Nej, det finns ingen direktlänk mellan forumet och artbeskrivningar. Enklast är istället att använda sig av två öppna fönster.
    Om jag läser nåt i forumet som jag vet att det står mer om någon annanstans på ciklid.se klickar jag med högra knappen på "Första sidan" i rubriken och väljer "Öppna i nytt fönster" i undermenyn som kommer fram.

    Då kan jag lätt surfa vidare från första sidan till den plats jag önskar samtidigt som jag ligger kvar på ursprungsplatsen i forumet.

    Har du några andra förslag tar vi tacksamt emot förslag på upplägg, det var pga platsbrist i menyraden som vi bantade denna. De undermenyer vi hade ett tag fungerade inte så bra som vi ville så därför åkte de bort.

    David
    David

    Kommentar

    • fredrikr
      Användare
      • October 2002
      • 985

      #3
      Först och främst: Tack ni som jobbar med ciklid.se för en trevlig webbplats med massor av bra sektioner och användbara funktioner!

      Om menyerna: De alternativ som finns tillgängliga i menyerna på startsidan är 14st. De borde kunna läggas i en "huvudmeny" som alltid ligger längst till vänster, antingen i en lång meny, eller så menyn endast innehåller rubriker, och att det vecklas ut en undermeny när man pekar på en av dessa rubriker.

      För övrigt: Ibland sitter jag på en gammal häck till dator som inte kan köra de senare versionerna av MSIE och Netscape. Det vore fint om menyerna dök upp i någon form även i äldre webbläsare, så att man i alla fall kan navigera siten hjälpligt.

      Ett önskemål till: När jag går till forumet vill jag nästan alltid (men inte alltid) komma till sidan "Aktiva ämnen". Vore bra med en genväg direkt dit från huvudsidan.

      Mvh,

      /Fredrik


      Fred rik Rams berg, Stockholm. Moderator för Köp och Sälj-avdelningen.  <font color="red">2005-06-05:</font id="red">
      http://www.stockholmsciklidklubb.com   http://akvarium.ramsberg.net     <font color="red">Nya bilder!</font id="red">

      Kommentar

      Arbetssätt...