Hur matar man med Zuccini?

Kollaps
X
 
  • Tid
  • Show
Rensa alla
nya inlägg
  • Hank
    Användare
    • April 2002
    • 1321

    #16
    Ett tips:
    Skrapa bort kärnorna innan, det är skal och "kött" som är mest uppskattat....
    /#378 Hank
    Zoonen:
    http://www.zoonen.com/minzoon.asp?oid=76285

    NCS medlemsbilder:
    http://www.ciklid.se/medlemsbilder_f...20Persson'

    Kommentar

    • Alexander Ylipää
      Användare
      • October 2003
      • 3615

      #17
      [QUOTE=Kalle-El]
      Ursprungligen postat av wenger
      Ursäkta en dum fråga men hur skalar du en grön ärta? Jag menar dom är ganska små om man säger så...
      enkelt! Man pressar lätt på ärtan så ploppar två små bitar ut från skalet!
      Mvh Alex

      Kommentar

      • wofflan
        NCS Medlem
        • September 2003
        • 660

        #18
        [QUOTE=Alexander Ylipää]
        Ursprungligen postat av Kalle-El

        enkelt! Man pressar lätt på ärtan så ploppar två små bitar ut från skalet!
        Finns bara en komentar till detta: Klockrent Alex!
        Mvh Fredrik

        Kommentar

        • Havs
          Användare
          • December 2004
          • 607

          #19
          Ursprungligen postat av anli
          Vad är det för fel med skedtricket? Enklast... spetsa gurk/squash snutten å plums!
          Inget fel alls, tycker jag. Kombinerat med en sytråd, så slipper man bli blöt, blir det ännu bättre. Om jag skall mata mycket använder jag ett kort grillspett i metall istället för sked. Dessutom får ungarna någonting kvar att röra om med i Oboykoppen.

          Jag kan hålla med om att det inte ser så snyggt ut, men det gör inte slafset, som det blir av förkokning ev. frysning heller. Jag kan mycket väl tänka mig att vattenkvaliten blir lidande till slut t.ex då man drar upp ancistrusyngel och matar i massor.
          Senast redigerad av Havs; 18 January 2006, 11:28.
          Min zoon

          Kommentar

          • Kalle-El
            Användare
            • August 2005
            • 255

            #20
            Är nog för brutal för detta för om jag försöker göra detta blir det bara mos av alltihopa!

            Kommentar

            • Havs
              Användare
              • December 2004
              • 607

              #21
              Ursprungligen postat av Kalle-El
              Är nog för brutal för detta för om jag försöker göra detta blir det bara mos av alltihopa!
              Jag menar ju att du inte ska koka eller frysa. Att skiva och dra ett grillspett genom skivan skall väl kunna fungera, eller?
              Min zoon

              Kommentar

              Arbetssätt...