If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Hur är det om man tinar upp t.ex. artemia, och sedan förvarar i runt 1-3 grader under natten (vid dedär kylbalkarna), för att sedan utfodra på morgonen?
alltså ligga i kylen mellan 20.30 - 08.30 ?
Borde funka, men tank pa att de har levande bakterier i magen och alltsa inte har samma hallbarhet i kyl som t ex rakor som vi sjalva ater.
Fiskarna kan do av daligt foder sa man ska t ex slanga frysmat som rakat ligga framme over natten. Det ar inte en bra ide att forvara frysmat i frysfacket en langre tid. Jag kanner folk som dodat fisk pa det sattet.
Sedan ger harsket fett leverskador, sa fiskarna kan bli sjuka pa sikt aven om de inte dor med en gang.
Nu kommer jag inte ihåg exakt hur länge man kan förvara vissa livsmedel osv i frys utan att det blir dåligt, men ju mer fett desto kortare hållbarhet. Ska se om jag hittar.. återkommer
Kommentar